Wij zijn drie gepassioneerde Environmental Biology studenten die met mooie, creatieve producten een positieve bijdrage willen doen aan de natuur op onze aarde.

 

 

 

Mijn naam is Kim van Dijk. Sinds een aantal jaar ben ik bezig met onderzoek naar mensapen. Hiervoor ben ik al twee keer naar verschillende plekken in Uganda geweest, waaronder ook Bulindi. Twee maanden lang heb ik elke dag bij deze bijzondere chimpansees doorgebracht en heb ik van een afstandje een kijkje mogen nemen in hun unieke bestaan tussen de mensen. Toen ik vertrok, heb ik een groot deel van mijn hart bij deze mooie dieren en mensen achtergelaten. 

Voor het project haak ik chimpansees (i.s.m. Edward's menagerie) en schilder en teken ik. Door een product te kopen, draagt u ook bij aan het voortbestaan van deze en vele andere chimpansees. U helpt toch ook mee?


Mijn naam is Maud Jonker. Ik heb de opleiding biologie gedaan en mijn passie ligt vooral bij het behoud van natuur in zijn geheel. Hierbij ben ik het liefst bezig met de planten en dieren die in een gebied leven. Hiervoor heb ik tijd doorgebracht in het mangrove gebied in Suriname. Het was een unieke ervaring om te kunnen kijken naar het samenleven van de lokale mensen en de natuur om hen heen. Daarnaast heb ik een grote passie voor tekenen en schilderen.  Het leuke aan dit project vind ik dan ook dat ik deze twee dingen kan combineren. Bulindi is een prachtig project waarbij ook gekeken wordt naar het samenleven tussen mens en dier.

Voor dit project schilder en teken ik op tassen, kleding en kaartjes en haak ik. 

 

Mijn naam is Kim Vermeulen. Ik heb tijdens mijn studie geholpen met het verbeteren van het verblijf voor chimpansees in gevangenschap om hun natuurlijke gedrag te stimuleren, en onderzoek gedaan naar de sociale banden en tolerantie in chimpansees. Mijn échte passie ligt echter bij de wilde chimpansees, en ik droom er al een aantal jaar van om naar Afrika te gaan om ze ook daar te mogen bewonderen. Ik zet me daarom in voor Bulindi, om het voortbestaan van de chimpansee in het wild te helpen. 

Voor ons ChimpArtsee project ben ik bezig met het haken van chimpansees.